Wil jij:

✅ Direct minder pijn?
✅ Een blijvend resultaat?
✅ De regie over je leven terug?
✅ Een totaal aanpak?

2,2 miljoen mensen in Nederland hebben dagelijks last van (chronische) pijn.

Ben jij daar één van? Wil jij het maximale uit je leven halen maar voel je je daarin geremd door pijnklachten?
Heb je alles geprobeerd om van je pijn af te komen maar gaf dat alleen een tijdelijke verlichting?
Als jij op zoek bent naar een blijvende oplossing voor je pijnklachten, lees dan verder!

Cliënt Testimonials

Ik voelde me hulpeloos en hopeloos, ik had al zo ontzettend veel geprobeerd; fysiotherapie, psychotherapie, acupentuur en diverse trajecten in het ziekenhuis. Maar het was “niks”. Dankzij de Pijn Reset methode weet ik waarom mijn lichaam reageerd zoals het reageerd en heb ik de tools om zelf van mijn klachten af te komen.

Tijdens het traject heb ik altijd het gevoel gehad dat Elise voor me klaar stond, ik had bijna het idee dat ze altijd online stand-by stond. Mijn pijnklachten zijn duidelijk verminderd. Helemaal weg is het niet. Maar wanneer ik mijn migraine voel opkomen heb ik alle handvaten om ervoor te zorgen dat ze niet meer doorzetten!

– Nicole
Met de nodige terughoudendheid en met enige scepsis ben ik bij Elise gekomen. In slecht enkele sessies heeft Elise mijn opgebouwde muur, welke ervoor zorgde dat ik gevangen zat in mijn eigen lijf en zo overtuigd was van mijn eigen overtuigingen en gedachten dat levensvreugde ver te zoeken was, weten af te breken. Als je aan mij vraagt hoe ze het gedaan heeft zeg ik geen idee, maar door haar positiviteit, enthousiasme, warmte, motivatie en eigen ervaringen weet ze precies wat ze moet doen om jou weer blij, vrij en gelukkig met jezelf te laten zijn.

Mijn terughoudenheid en scepsis zijn verdwenen! Ik ben blij dat ik mij opengesteld heb!

– Charelle Fraser
December en Januari heb ik in een donker hol gezeten. Fysiek veel pijn, uitgeput (stress) en het overzicht kwijt. Na een aantal traumarelease massages zei ik JA tegen deze fijne vrouw en haar 7 weekse programma. Ze hielp me weer inzichten te krijgen waar belangrijk voor me is. Herinneren wat ik hier kom doen. Daarnaast kwam er nog veel boosheid los uit het verleden en angst met oog op de toekomst mbt mijn boys. Deze no-nonsens strategie/vrouw brengt je binnen no-time naar de kern. Helpt je loslaten waar je geen grip op hebt. Leert je vastgrijpen waar jou toebehoort: een gezond lichaam, clearing mind en duidelijke visie.


En BASS ASS ENERGY!

– Tim van Orsouw, CEO en Hoofdtrainer Pijn Reset Methode
Elise is een topper. Ze is één van de meest leergierige cursisten van de Pijn Reset Methode, heeft vaak als eerste haar opdrachten af en is vrijwel bij iedere training aanwezig (en dat zijn er veel)! Als je de kans krijgt om met haar te werken dan vertrouw ik er op dat je in goede handen bent. 


– Debbie Heinhuis
Ik ben super trots op hoe Elise elke uitdaging aangaat en daarnaast ook zichzelf blijft uitdagen. Ze kiest nooit voor de makkelijke weg, maar die met de meeste betekenis, doelgericht en met de hoogste top. Ik zie Elise als een zelfstandige vrouw, die weet wat ze wilt, zichzelf erin vastbijt en uitzoekt hoe ze dat gaat bereiken. De sky is the limit.”

Het adviesgesprek is waardevol als jij:

✅ Graag zelf de touwtjes in handen hebt.
✅ Elke oplissing met twee handen aanpakt.
✅ Jezelf graag verder ontwikkeld en nooit uitgeleerd bent.
✅Graag het maximale uit het leven wilt halen.
✅ De volle verantwoordelijkheid neemt voor JOUW gezondheid.

Ontdek de oplossing voor jouw pijnklachten!

Wat jij nog niet wist over jouw pijn en de oplossing

Er is namelijk een oplossing voor jouw pijnklachten, als jij leert wat de ware oorzaak is van jouw klachten.

Pijn en spanning ontstaan nooit ‘zomaar’ in het lichaam. Pijnlijke spieren, stijfheid en spanning zijn een gevolg van een onderliggend probleem, waardoor het puur en alleen behandelen van spieren en gewrichten zelden slechts de oplossing is.

Ontdek de Pijn Reset Methode!

Een revolutionare methode die een totaalaanpak is voor jouw klachten. Niet alleen het symptoom wordt behandeld, maar juist de oorzaak. Alles wat bijdraagt aan het instandhouden van jouw klachten wordt meegenomen in een volledig traject.

En weet je: er is geen pijn nodig om pijn op te lossen!

De fysieke behandeltechnieken zijn zonder pijnlijke massage, eindeloze oefeningen, naalden of manipulaties zoals kraken. Met juist zachte technieken lossen jouw spanningsklachten op als sneeuw voor de zon.

Hoe onstaan dan die langdurige pijnklachten?

Pijnklachten kunnen bijvoorbeeld ontstaan door het overbelasten van spieren, meestal in combinatie met een verkeerde stand in de gewrichten. Ook leefstijl of omgevingsfactoren, zoals een ongezond voedingspatroon of slechte leefomgevind spelen een belangrijke rol. Normaliter zou je lijf dat met rust weer op moeten kunnen lossen. Echter, wanner het zenuwstelsel overactief of verstoord is, dan kan dat ervoor zorgen dat de klachten chronisch worden.

Geloof het of niet, maar de meest voorkomende oorzaak van zo’n verstoring in het zenuwstelsel is vaak een gevolg van het (onbewust) onderdrukken van emoties en stress. Met name de emoties zoals woede, boosheid, angst en verdriet worden vaak onderdrukt. Waardoor er een mentale en fysieke spanning ontstaan, met alle gevolgen van dien. Voor je het weet ben je 10 jaar verder en loop je constant met een pijnlijke, stijve gewrichten en spieren

Is dit herkenbaar voor jou?

Kom er dan achter wat de oplossing is voor jou door nu een adviesgesprek te plannen!
Over mij:

Elise de Wit

Expert chronische/langdurige pijnklachten


Als ervaren massagetherapeut heb ik mijzelf gespecialiseerd in langdurige en/of steeds terugkerende (chronische) pijnklachten.


Elke pijn -van welke aard dan ook- is een natuurlijke waarschuwing van je lichaam. De oorzaak van je klachten  kan dus niet worden weggenomen door het nemen van pijnstillers, naaldjes of pijnlijke massages. Dit geneest niet: ze onderdrukken en verdoezelen het probleem.

Er is een reden dat jouw lichaam pijnklachten ontwikkeld, en dankzij Tim van Orsouw  ben ik er eindelijk achtergekomen hoe dit systeem werkt en belangrijker nog, hoe ik jou daadwerkelijk kan helpen om van je pijnklachten af te komen!

Hoe ik weet dat dit werkt?
Ook ik liep elke maand met migraine, liep mezelf volledig voorbij omdat ik iedereen wilde helpen, werkte 60 uur in de week en verrekte mijn nek regelmatig. Ik gaf mijn hormonen de schuld en mijn stress niveau was hoog. Dus dit was nu eenmaal mijn zwakke plek, dit hoorde bij mij.

Maar niks is minder waar. Inmiddels ben ik pijnvrij  en merk ik pas hoeveel energie ik toen verloor alleen al aan mijn klachten.

Ik gun jou ook deze vrijheid en energiebom!

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je weten wat ik voor jou kan betekenen?

Wil jij:

✅ Direct minder (pijn)klachten?
✅ Een methode die blijvend je klachten oplost?
✅ Alle tools om de regie in je leven terug te pakken?
✅ Een totaal aanpak die de oorzaak aanpakt?
✅ Een 100% gecommitteerde coach?
✅ Liefdevolle begeleiding en een schop onder je kont wanneer nodig?

Wat je niet krijgt:

Korte consulten
Pijnlijke behandelingen (met naalden)
Tijdelijke verlichting van klachten
Afhankelijk worden van therapie


Voor de gratis Pijntest!