Reset Your Mind

Leer hoe jij je belemmerende gedachten, overtuigingen en patronen kan doorbreken.
PAK DE REGIE TERUG!

“Ik ben nu zo wakker geschud en weet, voel en zie eindelijk in dat ik het waard ben om van mezelf te houden en gelukkig en vrij te zijn.”

Herkenbaar?

  πŸ‘‰πŸ½ Je hebt het gevoel dat je de hele dag in je hoofd leeft?
πŸ‘‰πŸ½ Stop je het liefst jouw emoties weg?
πŸ‘‰πŸ½ Heb je (vaak) last van negatieve gedachten en gevoelens?
πŸ‘‰πŸ½ Vind je het lastig om je grenzen aan te geven en te bewaken?
πŸ‘‰πŸ½ Vind je het lastig om met je emoties om te gaan?
πŸ‘‰πŸ½ Kan je niet echt goed ontspannen?
πŸ‘‰πŸ½ Heb je geen idee waar je naar toe wilt in het leven?
πŸ‘‰πŸ½ Blijf je steeds maar de zelfde rondjes lopen?
πŸ‘‰πŸ½ Ben je alleen maar voor andere aan het zorgen en vergeet je jezelf?

Als coach hoor ik vaak dat mensen volledig uitgeput zijn, veel bezig zijn met wat andere van hun vinden, dat ze volledig in hun hoofd en op de automatische piloot leven. Totaal uit verbinding met hun eigen lichaam, met wie ze daadwerkelijk zijn, waarbij hun energie verloren gaat aan het tevreden stellen van andere mensen, werk en de maatschappij.

Dit bouwt langzaam spanning op in het lichaam omdat er geen moment van ontspanning, oplading en ontlading is. Wat op langertermijn serieuze gezondheidsproblemen kan veroorzaken zoals oa: Burn-out, Fibromyalgie, Migraine, Vermoeidheid, nek/rug/schouderklachten en nog veel meer.

Jij bent prioriteit nummer 1

Als jij het niet voor jezelf doet, wie doet het dan voor je? Wanneer jij optimaal functioneerd, kan je de ander ook veel beter helpen. Jezelf op nummer 1 zetten is niet egoistisch.

Jij bent niet jouw gedachte

Laat je niet lijden door jouw gedachtes en emoties. Pak de regie terug en leer hoe je de controle neemt over je gedachte en emoties. Zodat jij jouw leven kan gaan leiden.

Be Your own Guru

Be your own suppoort system.
Clap for yourself
Celebrate yourself
Do it for yourself!

Ga direct aan de slag met jouw mindset

De Reset Your Mind is een volledig online programma met inspirerende lessen & video’s.

Je gaat ontdekken waar je nu staat, welke belemmerende gedachten, overtuigingen en/of emoties jou in de weg zitten en hoe je hier zelf grip op krijgt. Na dit programma weet jij precies hoe jij rust in je hoofd krijgt doordat je weet hoe je jouw gedachtes, emoties en/of overtuigingen kan SWITCHEN. Dit betekend niet dat je na dit programma direct van alle belemmerende gedachtes, overtuigingen en/of negatieve emoties af bent, maar dat je weet wat je kan doen om terug in verbinding met jezelf te komen. Wat er ook gebeurd, je neemt deze handvaten de rest van je leven met je mee.

βœ”οΈ Wil jij je mooiste leven leven?
βœ”οΈ Rust in je eigen hoofd creΓ«ren?
βœ”οΈ Weten wat je kan doen om de regie terug te krijgen?
βœ”οΈ Alle tools leren om de regie te behouden?
βœ”οΈ Zonder schuldgevoel jezelf op nummer 1 zetten?
βœ”οΈ En vooral leren hoe je dit consistent blijft doen?

Doe dan mee aan het Reset Your Mind programma

€197

Reset Your Mind

βœ… Online programma waarmee je de regie terug pakt over je gedachten, overtuigingen, emoties
βœ… Leer negatieve gedachten, overtuigingen, emoties te SWITCHEN
βœ… Krijg alle handvaten om dit de rest van je leven toe te passen
βœ… Ontdek de kracht van jouw mind
βœ… Onbeperkt toegang: Starten kan op iedere maandag 
βœ… Te bekijken en beluisteren via desktop, tablet en smartphone

Ben jij straks ook zo’n enthousiaste deelnemer? 

Ik voel me gemotiveerd en enthousiast om nog verder met mezelf aan de slag te gaan en nog meer van mijn negatieve overtuigingen en belemmerende gedachten overboord te gooien. Ik ben nu zo wakker geschud en weet, voel en zie eindelijk in dat ik het waard ben om van mezelf te houden en gelukkig en vrij te zijn.

Ik voel me goed wat super postief is vergeleken met hoe ik begon. Ik zat toen niet goed in mijn vel en liep totaal vast. Ik doe nu weer dingen waar ik blij van word. Super fijn dat ik er mee bezig ben geweest. Bedankt voor alles wat je naar me hebt gestuurd, het voelde erg fijn dat ik open en eerlijk naar je kon zijn, dankjewel voor de ruimte die je me daarin hebt gegeven daar ben ik je heel erg dankbaar voor.

Ik ben me gaandeweg dit programma heel erg gaan realiseren dat mijn negatieve overtuigingen en belemmerende gedachten veroorzaakt worden door wat ik zelf filter uit wat anderen zeggen of doen. Het is aan mij, en alleen aan mij, om daar iets aan te doen. Time to SWITCH! Dankjewel Elise.